";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Вести

Организована посета 79. Међународном сајму пољопривреде

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Општина Мајданпек већ традиционално организује посету Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду овога пута 79. по реду. Посета ће бити организована у среду 16. маја. Планирани су поласци 2 аутобуса из Мајданпека и Доњег Милановца.

 

За пријављивање и све остале информације можете се обратити на следеће телефоне:

581-371 Канцеларија ФЛЕРА-а у Мајданпеку

590-577 Канцеларија ФЛЕР-а у Доњем Милановцу

(у периоду од 7-15 часова)


   

САТ ЗА ПЛАНЕТУ 2012.

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

 

Министарство животне средине рударства и просторног планирања Републике Србије и ове године подржава светску акцију „Сат за нашу планету" ( Earth hour 2012 ) Ова акција ће се по четврти пут одржати у Србији, у суботу 31. марта 2012. године од 20.30 до 21.30 часова.

У 20.30 часова, људи широм света угасиће светла на сат времена, са жељом да покажу да се заједничким деловањем може направити помак у борби против климатским промена. Акцију предводи једна од највећих и најискуснијих независних светских организација за заштиту природе - WWФ ( World Wide Fund for Nature - Светски фонд за природу ).

Акција ће бити подржана и у општини Мајданпек Обзиром да у нашој општини не постоје објекти који су осветљени, акција ће бити подржана тако што ће 31.03.2012. у 20.30 часова бити искључена јавна расвета у градским парковима у Мајданпеку и Доњем Милановцу.

Текст обавештења о одржавању акције на територији општине Мајданпек можете преузети овде

 

   

Јавна расправа

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Акциони план за социјалну политику општине Мајданпек за 2012.

Јавна расправа ће се одржати у петак 16.03.2012.године у великој сали СО Мајданпек са почетком у 9 часова.

Овде можете преузети

   

Започети радови на реконструкцији и адаптацији бизнис инкубатора у Мајданпеку

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

У среду, 01.02.2012.год., у посети Мајданпеку била је г-ђа Драгијана Радоњић Петровић, државни секретар за регионални развој у Министарству економије и регионалног развоја.

Повод за ову посету је званичан почетак радова на реконструкцији и адаптацији бизнис инкубатора у Мајданпеку у оквиру пројекта „Регионални развој Бора“. Ово је посебна активност пројекта, у делу Компоненте Б ( Компонента социјално-економске обнове - развој приватног сектора ), који се реализују уз помоћ Министарства економије и регионалног развоја и финансијску подршку Светске банке. Радови на адаптацији, су поверени београдској фирми ПМЦ Инжењеринг д.о.о.. Рок за завршетак радова је 30.04.2012.год..

Званичном почетку радова претходила је презентација  досадашњих активности пројекта "Регионални  развој Бора" у Мајданпеку.

 

   

Страна 5 од 13